На Євробачення 2020 від України поїде група Go_A. Колектив виконає на конкурсі пісню "Solovey", яка написана повністю українською мовою. Попри те, що у фіналі Нацвідбору на Євробачення 2020 і судді, і глядачі віддали Go_A максимальну кількість своїх балів і голосів, у мережі багато українців висловили своє незадоволення.

Go_A відомі в Україні своїм електрофолком з 2012 року. Гурт ніколи не виступав у Росії та не був помічений в сумнівних компаніях російських або проросійських артистів та чиновників. Також учасники гурту не висловлювалися за "братні народи" тощо.

Go_A, скріншот: Eurovision Song Contest
Go_A, скріншот: Eurovision Song Contest

Водночас їхня музика перемагає у численних конкурсах, потрапляє в ротації престижних радіостанцій і постійно знаходиться в чартах іTunes. За багато років плідної співпраці Go_A встигли полюбитися своїми композиціями багатьом українцям і не лише. Гурт із задоволенням слухають громадяни й інших країн.

Go_A, скріншот: Eurovision Song Contest
Go_A, скріншот: Eurovision Song Contest

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, тріумф Go_A, істерика KHAYAT і друге заміжжя Тіни Кароль - як пройшов фінал Нацвідбору на Євробачення 2020

Як повідомляв портал "Знай.ua", адекватність Кароль, Данилка і українців поставили під сумнів, Нацвідбір загруз в "путінському" скандал

Також "Знай.ua" писав, що Jerry Heil зізналася, навіщо змінила номер на нацвідборі "Євробачення 2020" в останній момент