Фіналістка Національного відбору на "Євробачення 2020" Jerry Heil, яка нещодавно представила трек під назвою "VEGAN" активно веде свою сторінку в Instagram. Знаменитість виставила трепетне селфі без макіяжу, зізнавшись, як почуває себе після того, як красуні не вдалося перемогти у нацвідборі на "Євробачення", адже змінивши свій номер в останній момент, вона отримала найбільш негативні бали від журі і шанувальників, опинившись на загальний подив на останньому, 6 місці серед конкурсантів. Варто відзначити, що на пісенному конкурсі Україну представлятиме група "Go_A" з композицією "Соловей", зібравши захоплені відгуки. Сама ж Яна Шемаєва подякувала життю, зізнавшись, що приймає себе і свої рішення такими, які вони є, не шкодуючи про зміни в останній момент.

"Це я сьогодні. Хочу просто викласти фото і #додупифільтри, бо нехай інстаграм все ще виконує функцію щоденника, за яким можуть підглядати інші, щоб щось черпати для себе корисне.
🐥🍌В кожен момент свого життя ти робиш точно те, що маєш і можеш саме в цей момент. Заплутано. Простіше: твої вчинки - трансляція тебе. Якщо думаєш, що мало бути інакше, якщо за себе соромно — ти не приймаєш себе. А якщо не приймаєш себе — чиє життя ти живеш?
Коли ти помиратимеш (добрий вечір, це обіцяний веселий пост), про що шкодуватимеш? Сумніваюся, що от я буду така: «Оооо ні, той номер в першому ефірі був таким конченим». Якщо і сумуватиму, то за впущену можливість насолодитися тим моментом на 100%. Бо раз я хотіла обидва номери зробити такими — так мало бути. Обидва рази —прояв мене рівно в момент задумки номерів. Далі ти розвиваєшся і тобі завжди буде щось не вистачати і хотітиметься додати чи змінити. ЦЕ ЗАКОНОМІРНІСТЬ.
Пройшовши цю школу зростання екстерном, я тепер знаю, ЯКІ ПОСТАНОВКИ Я ВМІЮ РОБИТИ І МОЖУРОБИТИ НА СОЛЬНИХ КОНЦЕРТАХ. Дякую, життя! Lucky to be me♥️🐼
.Що бачите в очах?
", - поділилася емоціями Jerry Heil. Фолловери почали підтримувати зіркову красуню, адже, очевидно, "Євробачення" далося їй зовсім нелегко.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.