Відомий український телеведучий і учасник шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який недавно розлучився з дружиною, часто тішить своїх шанувальників яскравими публікаціями в Instagram. Цього разу зірковий холостяк поділився з фанатами новиною, показав незвичайне фото, а ще здорово заінтригував "прожаркою".

На новому фото, яке опублікував Володимир, він позує на сцені музичної премії Yuna awards в минулому році, тоді він був її ведучим. І тепер Вова натякнув шанувальникам, що і в цьому році буде модератором церемонії, яка відбудеться 24 березня. У підписі до фото Остапчук написав: "2️01️9️. Та ми побачили, що Остапчук жахливо провів @yunaawards, не смішний, вискочка, візьмемо когось нормального наступного разу. 2️0️2️0️ - ахахаха. Ну що шоубіз, тримайся, в цьому році буде прожарка well done. Ну і музика, звичайно, буде багато музики".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.ua" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.