Популярний український телеведучий, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Знаменитість після розставання з матір'ю його двох дітей Оленою Войченко, яка звинувачувала чоловіка в зрадах, все частіше став з'являтися на екранах і в соцмережах. Варто нагадати, що ініціатором розлучення став сам артист, у той час як для Олени таке рішення було абсолютною несподіванкою. Пара прожила разом 15 років, 12 з яких у шлюбі, у них є двоє дітей - донька Емілія і син Еван-Олександр. Володимир пояснив своє бажання досить просто, керуючись тим, що життя у нього одне та й взагалі, чому б і ні. А ось колишня дружина дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла, як чоловік зраджував їй.

"Я знаю жінку, з якою у Володимира відносини, майже з першого дня. Але я не хочу коментувати черговий роман Володимира, він десятий напевно, якщо не більше, по черзі. Я не хочу це коментувати. І я знала попередніх, правда постфактум, знаю й цю. Вона дійсно працює нотаріусом і звати її Крістіна", - зізналася в інтерв'ю Олена Войченко.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Пізніше шанувальникам все ж вдалося знайти "обраницю" Остапчука, яку той так довго приховував від чужих очей. Пара познайомилася ще влітку на весіллі в Італії, де Володимир був ведучим, а сама Христина - подружкою нареченої. Підтверджують це і недавні Сторіс дівчини, де вона продає вечірнє плаття з того самого весілля, називаючи його "доленосним" і відзначаючи, що в ньому "кожна дівчина теж знайде свож кохання".

Що ж відомо про нову пасію телеведучого? Христині 33 роки, вона досить успішний нотаріус і ніколи не була заміжня. Жінка любить подорожувати, веде особистий блог в Instagram і танцює. Вона відкрита і часто посвячує шанувальників не тільки в свої плани, але і в особисте життя. Христина не хвилюється через те, що почала стосунки з одруженим чоловіком, у якого є діти, а навпаки, активно натякає на їх з Володимиром роман кадрами з спільного відпочинку в Куршевелі, а також фотографіями подарунків. А нещодавно нотаріус і зовсім натякнула на першу вагітність, адже вона почала відчувати голод частіше, ніж зазвичай, що, мабуть, дуже взаємопов'язано.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.