Популярний український телеведучий, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Знаменитість після розставання з матір'ю його двох дітей Оленою Войченко, яка звинувачувала чоловіка в зрадах, все частіше став з'являтися на екранах, в соцмережах, завойовуючи все більшу армію прихильників і хейтерів. Так, артист поділився радісною для нього новиною - виявляється, він буде вести Yearly Ukrainian National Awards 24 березня (музична премія YUNA), хоча, за словами самого Володимира в 2019 році його розкритикували саме після цього заходу.

"2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣
⠀🤜 та ми побачили, що Остапчук жахливо провів @yunaawards, не смішний, вискочка, візьмемо когось нормального наступного разу.
⠀2️⃣0️⃣2️⃣0️⃣ - АХАХАХАХА
⠀Ну що шоу-біз, тримайся, в цьому році буде прожарка well done. Ну і музика, звичайно, буде багато музики 👍", - поділився новинами Остапчук. Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "У сільський клуб. Вести розважальну програму "Як стати ганьбою на всю країну".", "Твій вираз обличчя, коли згадав що не вимкнув праску.", "Чекаємо спеку 🔥🔥🔥","Вова ти супер👍🙌", "В 2019 вперше побачив ведучого Юни і відразу став шанувальником його гумору. Спасибі!" "Чому? Ви дуже добре провели @yunaawards 2019.".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.