Популярний український телеведучий, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Знаменитість після розставання з матір'ю його двох дітей Оленою Войченко, яка звинувачувала чоловіка в зрадах, все частіше став з'являтися на екранах, в соцмережах, завойовуючи все більшу армію прихильників і хейтерів. Так, артист встиг ще й знятися в кіно, отримавши одну з головних ролей в українській комедії "Побачення у Вегасі", де зіграє п'яного пілота літака. Варто відзначити, що в стрічці візьмуть участь Оля Полякова, Вадим Галигін, брат Джулії Робертс, Ерік Робертс.

"Як це ні дивно, але навіть у кіно я #подбухиваю😜
⠀З цього стаканчика, загалом, і закрутилося «Побачення у Вегасі». Подаруй своїй половинці незабутні емоції від головної романтичної комедії цієї весни. З 5 березня у всіх кінотеатрах країни. Пам'ятайте - алкоголь ой, ні Любов переможе! Став ❤️ в коментарях якщо закоханий просто зараз😜", - поділився радістю Остапчук. Фолловери не пройшли повз: "до біса любов! підбухувати цікавіше 😜🥂", "У нашого місцевого сантехніка така ж життєва позиція про підбухувати) 😏", "Молодящийся позер, фу, як він може подобатися? У нього ж на лиці написано, що він б*ядун.", "Вова ти 🔝🔝На фільм обов'язково піду🔥🔥", "Чому не в головній ролі?".

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.