Актор Джастін Теру, колишній, другий за рахунком, чоловік зірки "Друзів" Дженніфер Еністон, готує до випуску автобіографію зі скандальними подробицями. Він збирається розкрити "соковиті і суперечливі" відомості про Еністон.

Про це повідомляють західні таблоїди.

Джастін і Дженніфер одружилися в 2015 році, а вже в лютому 2018 го оголосили про розлучення.Та незважаючи на те, що з моменту розставання пройшло вже два роки, Теру не може пробачити колишній дружині той факт, що, на його думку, вона ніколи його не любила.

Джастін Теру і Дженніфер Еністон, фото Getty Images
Джастін Теру і Дженніфер Еністон, фото Getty Images

За словами інсайдерів, Джастін переконаний, що він був лише заміною Бреду Пітту, якого Дженіфер не припиняла любити всі ці роки.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

А той факт, що зараз Бред Пітт дійсно все більше став спілкуватися з колишньою дружиною, а багато таблоїдів навіть приписують їм таємний роман, посприяв ще більшій ревності Джастін Теру та штовхнув його до публікування скандальних мемуарів.

Джастін Теру і Дженніфер Еністон, фото Getty Images
Джастін Теру і Дженніфер Еністон, фото Getty Images

Друзі актора розповіли, що знімки щасливої Дженніфер поруч з першим чоловіком буквально "порізали його на шматочки".

"Велику частину сімейного життя він відчував себе лише заміною Пітта. Дружина запевняла його, що це не так, проте тепер він побачив, що весь час мав рацію", - пояснив один Джастіна.

Нагадаємо, відразу після розлучення з Дженніфер Еністон, Джастін Теру почав відкрито фліртувати з Селеною Гомес