Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила спокусливе неонове відео, позуючи в одному з гарячих вбрань з її нового кліпу на іспаномовний хіт ""Lollipop". Так, артистка приміряла жовтий рюшевий топ з глибоким декольте і двоколірні спортивні штани, доповнивши стильний образ макіяжем з яскравими стрілками на очах.

"#Thursday mood🙌🏻 #Lollipop mood🍭", - поділилася настроєм Каменських. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "Я тепер знаю як виглядає людина, яка страждає фігньою😬😬😬😬", "Прекрасна 💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓", "Гоп-стоп, ми підійшли з-за рогу", "Красуня🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Красиво, чорт😻", "Неповторна і шикарна❤️❤️❤️", "Карамелька💚💚💚💚💚💚💚💚💚💋💋💋", "Настя перестань одне і теж саме показувати невже не набридло ще????? Дістала вже фууууу...", "Вона тут чимось на Жану Фріске схожа красуня💋💋💋", "Сексі😍😍😍😍😍😍😍".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.