Анастасія Волочкова, колись витончена і ніжна балерина, вчергове виклала фотографію, на якій вона демонструє свій фірмовий шпагат.

Незважаючи на те, що цей шпагат і тягу зірки сідати в нього у кожному куточку планети Землі висміюють абсолютно всі: як колеги артистки, так і звичайні підписники, зірка продовжує публікувати такі фото.

Цього раз Анастасія сидить у шпагаті в леопардовому закритому купальнику, на її руках традиційні російські лапті, які вона притулила до вух. Зірка сидить на дерев'яній лавці, за нею на стіні величезний килим, на якому зображено ведмедя у повний розмір, до нього туляться двоє маленьких ведмежат.

Зірка підписала це фото як: “В лісі”.

Анастасія Волочкова, Instagram
Анастасія Волочкова, Instagram

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Окрім позування у шпагаті, Волочкова останнім часом втягнута у судові позови проти Большого театру, який, за її словами, не віддає їй її трудову книжку, що унеможливлює отримання нею законної пенсії. Окрім того, зірка натякає на те, що скоро вона знову піде під вінець, проте ніхто цим обіцянкам не вірить, адже вона жодного разу так і не показала свого нареченого і взагалі не ділиться інформацією про нього.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше скандальна Волочкова похизувалася на всю мережу діркою від свого "бублика", фото.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Волочкова розважила себе у "балетній" бані, хоч би віник не злетів.

Також "Знай.ua" писав, Волочкова і Бузова поцілувалися на камеру і зізналися, що їх об'єднує.