Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася спільним відео з не менш скандальною співачкою Ольгою Бузовою, зустрівшись з нею в королівському номері готелю "Лотте Плаза" в Москві, куди телеведучий Андрій Малахов запросив зіркових друзів відзначати Масляну. Як виявилося, жінки народилися в один день, 20 січня, зазначивши, що їх фотографії в купальниках нікого не залишають байдужими. Правда, 34-річна Бузова стежить за своїм тілом і більшості випадків викликає захоплення колекцією купальників, в той час як 44-річна Волочкова отримує масу негативних відгуків, адже демонструє тіло в крихітних бікіні.

"Зустріч народжених в один день😊 20січня!🌺", - поділилася емоціями Волочкова. На відео ж Бузова іронічно зауважила, що це "потужне число". Фолловери не пройшли повз, проте оцінити публікацію балерини не змогли, адже останнім часом вона воліє приховувати коментарі. Варто відзначити, що Анастасія намагається "хайпанути" буквально на всьому, починаючи від реклами салонів краси, закінчуючи оголеними фото і відео з улюбленої баньки або відпочинку.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.