Найпопулярніша екс-учасниця романтичного реаліті-шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка також є колишньою нареченою українського виконавця Віталіка Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Так і в цей раз дівчина виклала кілька милих світлих фото з київського готелю, на яких позує з розкішним букетом.

Віталій Козловський, фото - Instagram
Віталій Козловський, фото - Instagram

Виявилося, що дівчина відзначає день народження, мабуть, цей букет їй подарував новий прихильник. Раміна стоїть біля панорамного вікна, на ній бежевий костюм в клітинку, який дуже гарно на ній лежить. Волосся красуні розпущене і красиво укладене, а на її обличчі легкий макіяж. В одній руці Есхакзай тримає красивий букет білих тюльпанів, а другою – милого маленького песика. У підписі до фото дівчина написала: "Не могла вибрати з 2х. #birthdaygirl". Фанати не пройшли повз і почали обговорювати нову публікацію зірки і привітати її з днем народження.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Колишня Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єру.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкове кохання.