Найвідоміша ексучасниця популярного романтичного реаліті "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходять чутки" Раміна Есхакзай перервала мовчання і прийшла до українських журналістів для великої та відвертої розмови. Про це стало відомо завдяки матеріалу порталу "Clutch".

Журналісти поцікавилися, що спонукало дівчину запустити свій особистий блог на YouTube, а також запитали про її весілля з відомим українським виконавцем Віталієм Козлоским.

Раміна Есхакзай, clutch
Раміна Есхакзай, clutch

"Ще зі школи я мріяла про те, щоб брати інтерв'ю у різних відомих людей, тому після її закінчення вступила на факультет журналістики. Тоді у мене ще було недостатньо життєвого досвіду, практики і знайомств. І для того, щоб стати ближче до своєї мрії, мені потрібно було познайомитися з відомими співаками, акторами, усіма тими, з ким я хотіла робити інтерв'ю в майбутньому. А для цього мені потрібно було потрапити в шоу-бізнес. І я пішла на всі кастинги всіх телеканалів. Навіть на "Фабрику зірок" пробувалася. І таким чином я потрапила в проєкт "Холостяк". Після закінчення проєкту я розуміла, що потрібно скористатися своєю набутою популярністю зараз, поки про мене не забули, адже проєктів на телебаченні дуже багато і телевізійні кумири змінюють один одного досить швидко.", - розповідає дівчина.

Раміна Есхакзай, clutch
Раміна Есхакзай, clutch

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раміна поділилася інформацією щодо фінансової сторони проєкту.

"Разом з продюсером, яка працює на каналі, ми почали думати над моїм власним проєктом. Вона познайомила мене з людьми з шоу-бізнесу, ми зняли пілот і мені озвучили бюджет — 50 тисяч доларів за сезон. Для мене це були якісь божевільні гроші! Я зрозуміла, що навіть якщо продам квартиру, якої у мене немає, то на зйомки все одно не вистачить. Згадала про Льошу Дурнєва і відправила йому пілот. А він сказав: "Раміна, це повне г*вно!". Потім я полетіла в Москву вчитися в Школу радіо і телебачення. І щоб запустити власний проєкт, я вирішила продати в Україні автомобіль, купити у Москві транспорт подешевше, а різницю використовувати для його запуску. У мене залишилося 10 тисяч доларів, які і стали першою інвестицією. Я змогла розтягнути їх з травня по грудень і зняти кілька випусків. Так народився проєкт "Ходят слухи". Перші випуски вийшли найдорожчими. Один випуск коштував 1000-1200 доларів. Ці гроші йшли на оренду техніки і локацій.", - додала Раміна.

Нагадаємо, романтичний Віталік Козловський заінтригував новим фото: "Знову закохався".

Як повідомляв Знай.uа Віталій Козловський: хто такий насправді найкращий співак України?.

Знай.uа писав, цистерна води, голий торс і загадкова незнайомка: Козловський показав, як пережив зраду Рамины.