Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно знаменитість виставила анонс нового альбому, куди увійшли її невидані пісні. Так, артистка позувала у відвертому блискучому вбранні смарагдового кольору з глибоким декольте і ніжним денним макіяжем, проте фанати ледь впізнали колишню Наталію через надмірну ретуш кадру.

"Для найвірніших фанатів я випустила збірку пісень які ніде і ніколи не видавалися ! Ловіть На всіх цифрових майданчиках !!!", - поділилася радістю Корольова. Фолловери не пройшли повз і розкритикували знімок: "Не схожа на себе", "А хто на фото? Явно не Корольова👍", "А де Корольова?", "Пластика, 100%. Скоро всі наші артистки з однаковим обличчям будуть. А як же власна індивідуальність і неповторність?", "А хто на фото🤷‍♀️", "А при чому тут Корольова? Хто на фото? Зафотошопили до невпізнання!?!", "Перебір з фотошопом!!!", "Вони всі зараз схожі один на одного. Хто це ? Видно один і той же пластичний хірург робив...", "Взагалі не схожа на себе, ледь дізналася😳", "А фото чиє?", "Що з обличчям??!!!", "Це ж як себе треба змінити до невпізнання. Красиво! Але чужа!".

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.u а писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.