Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно знаменитість виставила уривок з архівного відео, взявши участь у проекті "Звукова доріжка", телеведучими якого на той час були ще одружені Лоліта Мілявська і Олександр Цекало. Так, артистка нагадала шанувальникам, як виглядала в молодості не тільки вона, але і зіркові колеги: Тетяна Буланова, Леонід Агутін, Шуфутинський, Валерій Меладзе та інші.

"Як стати зіркою ? Знайшла рецепт з минулого від моїх друзів і колег ! 😂✌️😜", - поділилася емоціями Корольова. Фолловери не пройшли повз: "Наташа тут супер, здається, що саме в той період це був її пік краси і популярності", "Прикольно🤣,хороший рецепт💣", "Клас)Багато зірок з роками тільки краще стали)Молодці👍", "Наталія якась ви така запальничка ,навіть не знаю яке слово застосувати)))в ті часи!", "Які всі молоді...😂😂😂", "Так цікаво побачити знайомі обличчя зірок з 90-х))) Ностальгія👍👍👍".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще