31 грудня 2019 року відомий композитор Ігор Ніколаєв отримав звання народного артиста Росії. Він не приховував своєї радості і відразу ж опублікував у своєму Instagram-профілі захоплений пост про це.

До речі, в числі близьких людей, які тепло привітали Ігоря Ніколаєва із заслуженою нагородою, виявилася його колишня теща і мати співачки Наташі Корольової Людмила Поривай.

Ніколаєва також підтримали Олег і Марина Газманови, Христина Орбакайте, Марина Юдашкіна, Наталія Подольська, Леонід Агутін, Марк Тішман, Валерій Сюткін, Юлія Савічева та інші зірки російської естради.

"Ігорьок, вітаю! Правда, ти "народного" заслужив у народу, років 30… Так тримати! Пишаємося!" – залишила коментар колишня теща.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що Наташа Корольова влаштувала зіркове "паті" на своїй дачі, давши для гостей імпровізований концерт.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова розповіла, як кайфує в Маямі: "Мама підметушилася та купила кілька квартир".

Також портал Знай.uа писав, що Сергій Глушко, більш відомий як Тарзан, оригінально привітав фанаток з Новим роком 2020.