Відомий співак і композитор Ігор Ніколаєв зізнався, що одружившись на Наташі Корольовій, постійно чув звинувачення на свою адресу. Через різницю у віці продюсера завжди звинувачували у педофілії. У нинішньому шлюбі з Юлією Проскуряковою такого не відбувається, хоча Юля молодша за нього на 22 роки. Про це Ніколаєв розповів в ефірі ТВЦ.

"Парадокс полягає в тому, що в попередньому шлюбі, хоча там я був старший всього-на-всього на 13 років, там постійно ось ця історія, що ось він - педофіл. Педофіл я, розумієш. Хоча там лише різниця була маленька, але там була ось ця історія, яка чомусь всіх дратувала", - сказав композитор.

Незважаючи на поважну різницю у віці із теперішньою дружиною, усьогоднішньому шлюбі, за його словами, про педофілію ніхто не згадує.

"Ніхто мені цього не говорить і не бачить. Це абсолютно дивовижна річ. Але все одно це якась така кістка, яку ти кидаєш суспільству, щоб її так покусали, пожували", - підсумував Ніколаєв.

Як відомо, композитор був одружений тричі. Його першою дружиною була однокласниця Олена Кудряшева, зараз жінка переїхала в США. В 1992 році Ніколаєв розлучився і одружився на співачці Наташі Корольовій. У 2001 році вони розлучилися. У 2010 році композитор знову одружився. Обраницею стала співачка Юлія Проскурякова, вона молодша за артиста аж на 22 роки. Зараз Ігорю Ніколаєву 59 років.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Наташа Корольова і Ігор Ніколаєв прожили разом більше 10-ти років. Вони весь цей час здавалися щасливою парою. Тим більше, що об'єднував подружжя не тільки спільний побут, але і творчість. Однак насправді все було зовсім не так безхмарно. В цьому переконалися і їхні прихильники, коли в 2001 році Королева і Миколаїв розлучилися.

Нагадаємо, відома співачка показала жорстокі реалії шоу-бізнесу: "Концерт з оркестром і зламаною ногою".

Як повідомляв Знай.uа фото Тіни Кароль вивернули фанатів навиворіт.

Також портал Знай.uа писав,що пісня, яку знають мільйони, виявилася підробкою.