Вперше на обкладинку легендарного журналу Playboy потрапив українець. Ним став відомий співак Макс Барських. Так, напередодні 30-річчя виконавця медіакомпанія "BURDA MEDIA" в Україні присвячує імениннику спеціальний номер HOW TO BE A MAN одночасно з двома обкладинками, і розкриває історію великої мрії особистості, яка ховається за ім'ям одного з найуспішніших артистів України.

Макс Барських, Playboy
Макс Барських, Playboy

Макс Барських, Playboy
Макс Барських, Playboy

Відомо, що в різний час cover story легендарного журналу удостоювалися тільки обрані чоловіки: Х'ю Хефнер, Дональд Трамп, Джордж Клуні, Бруно Марс, Джейсон Стэйтен, Деніел Крейг, Сергій Шнуров… Слідуючи традиції, вперше за 15 років існування PLAYBOY в Україні, медіахолдинг створює концептуальний випуск HOW TO BE A MAN для джентльменів, запрошеним редактором якого стає Алан Бадоєв.

Макс Барських, Playboy
Макс Барських, Playboy

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У своєму зверненні до читача режисер досліджує портрет сучасного чоловіка і його змісту, а також шукає відповіді на питання актуальності поняття "мужності" поза жіночою системою координат.

Сильний і щирий Макс Барських – про своє ставлення до життя і те, що гроші – не головний рушійний елемент у його кар'єрі постає перед читачем в об'єктиві фотографа Дмитра Комісаренко. Журналісти Playboy запитали у Макса, наскільки його успіх - свобода, а наскільки - обмеження.

"Успіх не приходить сам по собі. Це завжди жорсткий таймінг і скрупульозно вибудувана робота над собою. Успіх обмежує, але він же і структурує тебе, роблячи тільки краще. Коли я читав "Великий Гетсбі" Фіцджеральда, мені особливо запам'ятався епізод, в якому юний Гетсбі прописував цілі та завдання на шляху становлення кращої версії себе. Так ось його завдання були не тільки унікальними, але і великими. Перед собою він ставив високі планки. Приблизно так само я щодня проробляю свої майбутні вершини. Протягом вже багатьох років щоранку я ставлю собі одне і те ж питання: "Що ще я можу зробити для того, щоб стати краще?", - розповів Макс.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, улюбленця Лободи змучили алкоголь і знущання в сім'ї - "Дивуюся, як я став нормальним".

Як повідомляв Знай.uа колишня Козловського Раміна "розвела" улюбленця Лободи на одкровення - наркотики, розлучення і не тільки.

Знай.uа писав, Волочкова з новою зачіскою "попливла" в обіймах Джигурди.