Леонардо Ді Капріо знову порадував фанів і любителів мемів своїм обличчям. Актор просто розгубився, коли на вулиці до нього за підказкою підійшов турист. Питання перехожого застав зірку зненацька й тепер його фото гуляють соцмережами.

Леонардо ді Капріо, фото: buzzfeed.com
Леонардо ді Капріо, фото: buzzfeed.com

Як повідомляє BuzzFeed, очевидці комічної ситуації застали Ді Капріо на одній з вулиць Нью-Йорка з його приятелем Кевіном Конноллі. У якийсь момент поруч зі знаменитостями виявився звичайний перехожий, який просто вирішив запитати дорогу у своїх перших зустрічних. Ними виявилися кумири мільйонів, але якщо хлопець і впізнав їх, то вигляду не подав. А ось Ді Капріо, який зазвичай так ретельно ховає своє обличчя, дещо розгубився.

Леонардо ді Капріо, фото: buzzfeed.com
Леонардо ді Капріо, фото: buzzfeed.com

Як помітили в мережі, актор прийняв цікаву позу і виглядав дуже розгублений вигляд. Спочатку їх з приятелем думки щодо підказки перехожому розійшлися, але пізніше вони прийшли до угоди.

Як би там не було, але туристу позаздрили мільйони, адже хто би міг подумати, що раптовим перехожим може стати легенда Голлівуду Ді Капріо.

Леонардо ді Капріо, фото: buzzfeed.com
Леонардо ді Капріо, фото: buzzfeed.com

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що напередодні початку ювілейного сезону "Голосу країни" у Києві відбулася презентація головної вокальної битви епох.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, відомий український рок-музикант Євген Галич поділився враженнями від зустрічі з "хамовитою" мамусею, яка вела себе невиховано просто на очах у своєї дитини.

Також портал Знай.ua писав, що відома українська рок-група O. Torvald випустила новий кліп на пісню "Роздягни мене" з учасницею групи YUKO – Юлею Юриною.