Популярна американська актриса Роуз Макгоуен, найбільш відома за роллю Пейдж в серіалі "Зачаровані", розлучилася з трансгендерною моделлю і почала зустрічатися з новою дівчиною. До цього актриса була у стосунках виключно з гетеросексуальними чоловіками.

Новинами зі свого особистого життя 46-річна актриса, феміністка і ЛГБТ-активістка Роуз Макгоуен поділилася в новому випуску подкасту Shut Up Evan, який веде Еван Росс Катц.

Роуз розповіла, що переживає новий етап у житті: розлучившись з трансгендерною моделлю Рейн Давши, вона з головою поринула в новий роман з дівчиною. Ім'я обраниці акторки Сієнна.

Роуз Макгоуен, фото Getty Images
Роуз Макгоуен, фото Getty Images

"Я знаю, що багато хто набагато комфортніше почувається, навішавши на себе конкретні ярлики. Зараз я перебуваю в стосунках з однією чудовою жінкою, яку звуть Сієнна. Вона ідентифікує себе як лесбіянка. Я ж себе так не визначаю ... не знаю. Було складно почати зустрічатися з небінарною людиною, оскільки ставало незрозуміло, а хто я? Я ж тепер не зовсім "дівчина". Нам потрібно придумати якісь нові визначення для цього і оновити словник ", - з гумором розповіла Роуз про стосунки.

Роуз Макгоуен і Рейн Давши, фото Getty Images
Роуз Макгоуен і Рейн Давши, фото Getty Images

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще


Причину розставання з Рейн Давши вона не стала озвучувати, сказавши, що вони просто не зійшлися характерами.

"Я просто скажу, що ... деякі люди з'являються у вашому житті, коли ви засмучені і пригнічені, але потім можуть виявитися зовсім невідповідними вам людьми."

Рейн Дав, фото Getty Images
Рейн Дав, фото Getty Images


Вперше про стосунки МакГоуен з жінкою заговорили в грудні 2019 року, коли опублікувала фото з таємничою незнайомкою в Instagram, підписавши його так:

"Моя найулюбленіша жінка-зірка. Ти мені, справді, дуже подобаєшся. Всі, хто пише, що у мене новий хлопець, помиляються. На щастя, це дівчина".

Роуз Макгоуен, фото Getty Images
Роуз Макгоуен, фото Getty Images

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Роуз Макгоуен виросла в комуні "Діти Бога", які очікували другого пришестя і займалися вільним коханням. Згідно постулатам комуни, жінки повинні всіляко догоджати чоловікам, які вважаються вищими істотами.

Як повідомляв портал Знай.ua, Роуз Макгоуен в честь свого дня народження виклала селфі з голими грудьми

Також Знай.ua писав, Роуз Макгоуен стала спеціальною гостею ювілейного 10-го Одеського міжнародного кінофестивалю