Сенсаційна українська ререпка Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Нещодавно знаменитість вирішила подарувати фанатам гарний настрій, розмістивши новий ролик, на якому запально рухалася під трек "Молодой" російської групи "Каста". Так, артистка позувала лише в довгій білій футболці-оверсайз на райському острові Балі, засвітивши форми.

"Танцюй💃🏻", - лаконічно підписала кадр Alyona Alyona. Коментарі ж співачка вперше за довгий час приховала. Варто відзначити, що фанати обожнюють красуню не тільки за її блискуче почуття гумору, вміння жартувати над собою, але відсутність комплексів з приводу "пишних" форм, які буквально кілька років тому ще могли стати справжнім приводом для гучних обговорень і навіть осуду. Дівчина вчить любити себе таким, який ти є, але при цьому також наполегливо розвиває свої таланти і успішно рухається вперед по кар'єрних сходах.

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.