Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила стильне свіже фото, познайомивши фанатів зі своїм пухнастим улюбленцем. Так, у артистки живе маленький песик, породи йоркширський тер'єр на прізвисько Масик, з яким зіркова красуня позувала для глянцю "Interior".

"Мій Масік ❤️
Фотосесія для журналу Interior
Який домашній улюбленець є у вас?", - поділилася радістю Могилевська. Фолловери залишилися в захваті: "У кого є йорик, той точно знає, що це найкраща собака у світі 😘 це маленька дитина і в той же час захисник злий😊", "А Ви з ним схожі🙂", "Потрібно вже своїх діток цілувати , а не собачок, чого щиро зичу вам.🤗🤗", "Дуже красива і справжня фотографія!!", "Дуже душевне фото...💜💜💜а які оченятка у тоі мілашечки..🐶", "Вам тут 18😍", "Які миліііі😍😍😍".

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Напомним, Могилевська шокувала шанувальників дивним увлечением.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".