Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр, примірявши стильне вбрання і засвітивши струнку фігуру. Так, артистка позувала в чорних велосипедках, червоному блейзері в тартан і туфлях-човниках на підборах, доповнивши образ футуристичними сонцезахисними окулярами.

"Як ваш день? ♥️ або 🌸?", - поцікавилася Каменських. Фолловери не пройшли повз, засипавши дружину Потапа комлпиментами: "Зухвала Красуня🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Які ножечки🖤🤪", "Вай красуня🔝🔝🔝", "Крутышечка кохана ,ти красуня🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Красуня🔥🔥💖💖😍😍", "Прекрасна ,нескінченні ноги💜💜💜👄👄👄👄💋", "Гарний образ", "Красуня Анастасія😍".

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.