Співачка Лайма Вайкуле виклала фотографію у своєму новому образі, на схожість якого до зовнішності естрадної зірки Алли Пугачової звернули увагу коментатори у соцмережах.

Допис зі знімком Вайкуле розмістила на своїй сторінці на сайті Instagram.

На фото співачка одягнута у строгий чорний костюм та чорного капелюха, очі зірки закривають сонцезахисні окуляри. Через ефектну зовнішність, на світлині 65-літня Вайкуле виглядає щонайменше на пару десятків років молодшою за свій вік.

"В мені дуже розвинений дух протиріччя. Саме тому я впевнена, що не варто озиратися на вік - це лише забобони, і після 50 можна відчувати себе абсолютно прекрасною, пробувати нові професії, вчитися, закохуватися, ставити перед собою великі цілі. Як у мене! Сьогодні я - щаслива людина.

А секрет абсолютної краси в людях, які дивляться на вас кожен день, справі, яке надихає і запалює ваш погляд, і, звичайно ж, у постійній роботі над собою і виборі правильних косметичних продуктів. Пам'ятайте, що краса - це не правильні риси обличчя, це шарм і турбота про себе", - написала Вайкуле в публікації зі світлиною, також прорекламувавши косметичні засоби російського виробника.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Instagram Лайми Вайкуле, скріншот
Instagram Лайми Вайкуле, скріншот

Підписники співачки були вражені її зовнішністю. "Як завжди стильна, елегантна і чарівна", - пише користувач під іменем @g.svetlichnay. "Дуже з Аллою Борисівною схожі, як сестри", - зазначив інший коментатор.

Однак, деякі підписники виступили з критикою допису Вайкуле, зазначивши, що такого ефекту неможливо досягнути без послуг пластичного хірурга і дорогих косметологічних процедур, а також виразили недовіру до того факту, що зірка користується засобами того виробника, якого рекламує.

"Який у Вас чудовий пластичний хірург просто золоті руки.👍👍👍Ви в свої роки прекрасніша, ніж в молодості були👍👍👍", - написала @kuzmicheva.n.

Instagram Лайми Вайкуле, скріншот
Instagram Лайми Вайкуле, скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше чоловік Вайкуле підтримав її кримську позицію.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лайма Вайкуле активно готується до зустрічі з українцями: "Я вже почала її розуміти".

Також "Знай.ua" писав, хвороба Лайми Вайкуле довела її до відчаю: "Почала писати прощальні листи".