Відома литовська співачка Лайма Вайкуле розповіла про свої проблеми зі здоров'ям. Вона поділилася, які їй випробування випали і як вона боролася з раком, передає Politeka.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Прогнози медиків були настільки сумними, що Вайкуле вже почала прощатися з усіма близькими і почала писати їм листи.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За словами співачки, страшне захворювання їй діагностували ще в 1991 році. Фахівці знайшли у неї рак грудей. За невтішного прогнозом лікарів, ймовірність того, що Вайкуле видереться була 20%.

При цьому Лайма навмисно приховувала своє страшне захворювання, однак паралельно проходила всі курси лікування і їй вдалося перемогти останню стадію раку.

"Говорити про те, що я перемогла хворобу – неправильно. Це доля. Мені пощастило. Значить, я не все сказала. Моєї заслуги немає, я просто це перенесла. Стала хорошою, навчилася любити інших людей і все живе. Вважаю, що людина живе на світі лише для того, щоб ставати краще", – зізналася Вайкуле.

Однак, за словами зірки, це був надзвичайно складний період, так як лікарі фактично винесли їй вирок.

"Шансів вижити було настільки мало, що я навіть підготувала прощальні листи всім своїм близьким",– відверто сказала Вайкуле.

Єдиним хто знав про тяжку хворобу співачки був її чоловік Андрій Латковський, з яким вона разом вже 40 років. Він і був підтримкою і опорою Лайми.

Нагадаємо, Лайма Вайкуле при всіх відшльопала голий зад Насті Каменських.

Як повідомляв Знай. ua, Лайма Вайкуле назвала найбільш важливі якості для жінки.

Також Знай. ua писав, що ураган замахнувся на дітище Лайми Вайкуле.