Скандальний український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився забавним колажем, який подарував собі коханому з нагоди 35-річчя, відзначаючи день народження 6 березня. Так, позував артист серед дельфінів, морських котиків, собак, цапків, Міккі Мауса та інших, присвятивши вірш святу і запропонувавши фанаткам зіграти з ним в гру.

"Я в этот день,
День своего рождения!
Почувствовал себя таким богатым.
Моё богатство
Не материально.
Оно лишь в том, что вы со мной, ребята🥳🎂

.
#vkozlovskiyстихи .
Напишіть, скільки бачите на фото козликів 🐐 За восьму правильно підраховану відповідь – подарунок 🎁 Особисте відео-привітання з 8 березня від Віталія Козловського😜
P. S. Сподіваюся, це буде дівчина🤞🏼🤪", - поділився емоціями Козловський. Фолловери не пройшли повз, засипаючи співака компліментами і привітаннями в коментарях, а також рахуючи козликів.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віталій Козловський показав новий знімок біля літака, заявивши, що страждати - це дуже зручно, але більше він цим займатися не хоче.

А ще артист все-таки показав знімок в одязі. Ну, не зовсім. Щоб хоч якось похвалитися фігурою, він зробив з сорочки короткий топ.