Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр обкладинки популярного чоловічого глянцю "XXL", ставши героїнею його весняного номера. Так, артистка позувала в спокусливому вбранні, примірявши спідницю з високим вирізом на нозі і незвичайним ліфом зі сталевих елементів, засвітивши груди і стегна.

"New cover 🌟
Весна - це різні настрої. Від ніжних квітучих бутонів до буйних і зухвалих фарб. В моїй новій фотосесії для журналу XXL ви побачите цю яскраву палітру настроїв ♥️", - поділилася емоціями Каменських. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "Ніякої фантазії.дуже легко скопіювати Джей Ло", "Під Дженіфер Лопес косить)", "Завжди під когось косить, втратила себе", "Навіщо стільки фотошопу? На себе не схожа зовсім.", "Косить під Джей Ло!Але красиво!", "Omg! Це JLo і Kamenskux 🤯💓", "Мені здалося що це Джей Ло 😂😂😂", "А Джей Ло чи не образиться? Може ж і в суд подати!))", "Той момент коли зрозумів як використовувати залізні кришечки від пляшок з під пива))", "З першого погляду подумав, що Дженніфер Лопес 🤦‍♂️".

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.