Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила веселе відео, примірявши бежеву сукню з яскраво-помаранчевими вставками і доповнивши образ ніжним макіяжем. Так, артистка на початку кривлялась на камеру, спокушаючи поглядом, а потім задерла кінчик носа, розсмішивши шанувальників.

"Гумор, сміх, радість і вміння бачити в житті лише позитивні емоції подовжують життя😉😂 На багато років ❤ Я, наприклад, без посмішки жити не вмію і не хочу!😎🥳 Тому хочу повеселити вас сьогодні🤪😍 P. S. сережка В носі😆", - поділилася емоціями Каменських. Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Ахаха, несподівано 😂🔥👍", "Ти супер🔥💓", "Це смішно", "Сукня типу пакета для багетів 😂😂😂", "Красуня! 💋💋💋👍❤️😍🔥😚💖💘", "Я не хейтер, але це якась фігня 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️", "яка бусинка. ❤️❤️❤️", "Анастасія Олексіївна - 32 роки😂😂", "😂😂 А я подумала козюля, потім згадала, що є сережка на носі.", "Дякую що про сережку написали) а то я три рази переглянула,думаючи навіщо ви так, поки не прочитала))))", "Це просто щось😂😂😂".

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото