У неділю, 8 березня, в ефірі пісенного шоу "Голос країни-10" у другому етапі "Бої" зійдуться двоє українських зірок – зірка серіалу "Папік" Дарина Петрожицкая і учасник "Танців з зірками" Даніель Салем. В студії ранкового шоу "Сніданок з 1+1" артисти поділилися своїми переживаннями перед пісенним поєдинком, а також розповіли про свої стосунки. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Як відомо, Даніель і Дарина пройшли "сліпі" прослуховування і потрапили у команду Тіни Кароль. Вони відразу подружилися, однак незабаром їм належить позмагатися, адже на етапі "Бої" – наставниця поставила їх в пару для виконання спільної пісні. За правилами проекту, тренер повинен залишити в команді тільки одного з вокалістів. На питання про те, що вони думають – хто повинен покинути проект, Дарина і Даніель віджартувалися і розповіли, що насправді стали друзям. "Я відразу закохався в неї, тому що вона дуже крута акторка. У нас таке відчуття, ніби ми знайомі вже 15 років", - зазначив Салем.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Папіка" Петрожицька поклала око на суддів "Голосу країни".

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Зірка "Папіка" Петрожицька знайшла любов на зйомках серіалу.

Також портал "Знай.ua" писав, що спекотний учасник "Голосу країни" і палка ведуча ранкового шоу розповіли інтимні історії любові.