Як відомо, досить скандальна російська співачка Лоліта Мілявська активно веде власну Instagram-сторінку та останнім часом активно радує фанатів різноманітними роликами. Так, цього разу знаменитість оприлюднила чергове відео, яке демонструє маленькі уривки з її усіх концертів у Німеччині.

Водночас під роликом співачка подякувала глядачам, а також заявила, що із задоволенням ще раз прийде з концертним туром до Німеччини.

Лоліта, фото: Instagram
Лоліта, фото: Instagram

"Передостанній концерт в Гютерсло був ознаменований приїздом дуже близької людини, абсолютно несподівано, з великими запасами продовольства для всього колективу і квітів. Як мені було легко співати, забувши про втому. Останній концерт в турі в Гамбурзі, в залі, де Легендарні Бітлз в 1961 році співали свій перший великий концерт! Я в ньому співаю вже 4 раз і тремчу. Спасибі Дорогому Глядачеві за кохання! І До зустрічі знову в Германи", - написала вона.

Щодо користувачів соцмережі, то їм таке відео сподобалися, і ті завалили її теплими словами підтримки та зауважили, що вона просто неймовірна та прекрасна жінка.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше зірка відкрила секрети своєї "вічної молодості"

Також "Знай.ua" писав, що Лоліта вирішила не впадати в депресію з приводу політичної ситуації