У студії "Квартал 95" відбулося багато змін, після того, як лідер компанії Володимир Зеленський пішов у політику і став президентом. Так, у "Вечірньому кварталі" з'явилися нові актори, також студія відкрила новий проект "Жіночий квартал", крім того в "Лізі сміху" з'явився новий ведучий – Євген Кошовий. Не обійшли зміни ще один проект "Кварталу" "Чисто News" – він отримав нових ведучих.

Актор студії Степан Казанін, який і став новим ведучим "Чисто News", повідомив цю новину у своєму Instagram. Як видно, артист опублікував фото зі студії програми, на якому показав свою співведучу – нею стала актриса "Жіночого Кварталу" Ірина Сопонару. У підписі до фото говориться: "Новий сезон, нові ведучі, нові новини, далі буде!". Треба сказати, що публіка із захопленням прийняла цю новину, Степана та Ірину почали вітати і засипати компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, зірка "Кварталу" розбурхала фантазію шанувальників відвертими фото з відпочинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка "Кварталу 95" з'явилася у крихітному купальнику.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Квартал 95" показала всі принади на відпочинку.