На днях популярна та водночас скандальна співачка, яка останніми роками живе і виступає в Росії, Ані Лорак повернулася до України.

Відповідні світлини, де знаменитість зазначивши Київ, вона оприлюднила на власній Instagram-сторінці.

Відтак, вже через кілька годин після прильоту, Лорак поділилася кількома веселими відео з ресторану, на яких вона розважається в компанії своєї не менш скандальної подруги Діани Шварц, яка є досить відомою київською тусовщицею.

Сторіс Лорак

Наразі невідомо, що стало причиною візиту Лорак до України, також невідомо і те, наскільки часу співачка затримається на батьківщині. Щоправда, фанати припускають, що артистка ймовірно повернулася, щоб завершити шлюборозлучний процес з чоловіком або вирішити з ним сімейні питання, або ж вона просто скучила за старим друзям і знайшла час їх провідати в своєму щільному гастрольному графіку.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.