Відома українська супермодель Алла Костромічова, яка була тренером у проекті "Топ-модель по-українськи", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала спекотне оголене фото, на якому позує в… душі.

Як видно, Алла стоїть під струменями води і насолоджується тим, що відбувається. Вона не повністю гола – на ній сексапільний роздільний купальник чорного кольору, який тільки підкреслює ідеальну фігуру супермоделі. Костромічова стоїть боком до камери, вона вся витяглася і відкинула голову, тримаючись руками за бортик. У підписі до фото Алла написала: "Barre". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію зірки, захоплюючись її фігурою і сміливістю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, головна топ-модель України розбурхала фантазію фанатів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Костромічова з розмахом відзначила свої 33.

Також портал "Знай.ua" писав, що Алла Костромічова розповіла, як їсти і не товстіти.