Популярний співак Віталік Козловський, якого називають секс-символом української естради, часто балує шанувальників новими фото і відео в своєму Instagram. Так і в цей раз артист вирішив оригінально привітати жінок з 8 березня і опублікував відповідне фото, на якому позує з оберемком розкішних троянд.

На знімку Віталік зображений на вулиці, на ньому чорна тепла куртка, а під рукою букет, він з милою посмішкою на обличчі дивиться в камеру. У підписі до фото артист привітав жінок і нагадав про конкурс, який проводив напередодні, в якому потрібно було порахувати козликів на картинці. "Мої ніжні, прекрасні, зворушливі, витонченні красуні! Вітаю вас з весною і прекрасним святом 8 березня! У попередньому пості треба було порахувати козлів. Правильна відповідь – 7! (Сьомий за рахунком, виявився я) Сьогодні в сторіс привітаю переможницю", - написав він. А фанатки почали дякувати і засіпати компліментами нове фото Козловського і обговорювати конкурс.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Віталій Козловський привітав з Новим роком милим віршиком.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Також портал "Знай.uа" писав, що Віталій Козловський показав фото біля моря і тут почалося.