Відомий український співак і шоумен Віталій Козловський, який минулої весни оскандалився своїм виступом в Росії й славиться голими фотографіями в мережі, показав нове фото, яким потішив своїх численних прихильниць. Вся річ у тому, що співак з'явився на огляд публіки в дуже романтичному образі.

Так, на своїй сторінці в Instagram співак опублікував фотографію, на якій позує з букетом і милою посмішкою. Цю фотографію Віталік Козловський зробив сам – в одній руці у нього телефон, а в другій він тримає квіти. Схоже, це фото було зроблено в якийсь гримерці. На знімку артист в темному піджаку, під яким видно чорний светр. Через плече у нього, мабуть, коричнева сумка. Віталік підморгує в камеру і мило посміхається.

У підписі до селфі Віталій Козловський запропонував шанувальникам пограти. "Люди, давайте знайомитися?! Пишіть хто з якого міста і так само дивіться, хто з вашого міста, і знайомтеся. Можливо, так ви зустрінете свою другу половинку або просто хороших друзів! Пишіть", - написав співак у підписі до фото. Шанувальники не залишилися байдужими та почали обговорювати нову публікацію співака. Віталіка засипають компліментами в коментарях. А інші почали активно писати, хто з якого міста, як і просив Віталік.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Віталік, ти що знущаєшся? Тут у тебе майже одні дівчата! Яка друга половинка?", "Я одеситка, яка живе в Києві! Мене звуть Танею! Важкувато тут у вас, я скажу! Люди всі такі похмурі й зайняті типу", "Боюся, тут другу половинку не знайти. Скадовськ. Віталіку, приїжджай до нас на Чорноморські ігри, хочу почути "Мала" наживо", "Привіт! Київ! Ваші стилісти, Віталій, добре працюють над Вашим іміджем", "Донецьк, але живу зараз в США. Про тебе, Віталік, не забуваю" – пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Віталій Козловський привітав з Новим роком милим віршиком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Також портал "Знай.uа" писав, що Віталій Козловський показав фото біля моря і тут почалося.