Відомий український співак і шоумен Віталій Козловський, який навесні оскандалився своїм виступом в Росії і славиться голими фотографіями в мережі, показав нове фото, яким потішив своїх численних прихильниць. Вся справа в тому, що співак з'явився на огляд публіки в дещо дивному образі.

Так, на своїй сторінці в Instagram співак опублікував фотографію, на якій позує на вулиці, тримаючись рукою за дорожній знак. Віталій вийшов на прогулянку в яскравому образі. На ньому стильне синє пальто, сині джинси і синя шапка. Через плече у артиста висить коричнева сумка, а на ногах білі кросівки. Свій образ Віталій завершив жовтими сонцезахисними окулярами.

У підписі до фотографії Козловський написав вірш, яким привітав прихильників з Новим роком. "Порою с грустью, а порой легко. Мы расстаёмся с годом уходящим. И радости, и боль, всё было в нем. И ложное казалось настоящим. И мир, который был у твоих ног, вдруг рушился, но снова возрождался. Сквозь череду сомнений и тревог, своей дорогой каждый пробирался к СВЕТУ! Не буду больше рифму подбирать, чтоб было все прилизанно красиво. Я искренне хочу всем пожелать побольше доброты, здоровья, Мира!".

Шанувальники не залишилися байдужими і почали обговорювати нову публікацію співака, а заодно і вітати його зі святами. "З наступаючим новим роком, щастя, любові, добра і миру", "З наступаючим! Нехай він буде по-справжньому новим, чарівним", "Прикольне фото. Все буде, головне вірити і бажати, з наступаючим", "Віталій, ви в Стамбулі? З наступаючими вас святами", "З наступаючим, дорогий. Побільше тепла, світла і любові в Новому році. Гарного відпочинку", "Дуже гарний вірш! Всіх з наступаючим Новим роком! Дійсно, побільше нам всім добра і миру!", "Оце ти на стилі. Синій колір – це завжди круто. З наступаючим, сонечко! Щастя, любові і миру твоєму дому", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, ексгібіціоніст Козловський взявся за старе.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Також портал "Знай.uа" писав, що босий Козловський вирішив дещо приростити.