Популярна співачка і бізнесвумен Віра Брежнєва, яка починала свою кар'єру з участі в групі "ВІА Гра", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала у мережі несподіване фото, а в підписі до нього привітала жінок з 8 березня.

Несподіване фото тому, що на ньому Віра з'явилася в досить епічному образі. Це чорно-білий знімок, на якому зірка сидить у розкутій позі на столі, при цьому вона з задоволенням наливає собі до рота, напевно, алкоголь і просто з витонченої туфельки на шпильці п'є. Як видно, святкувала Віра в чоловічому вбранні – на ній чорні штани з білою сорочкою і чорною краваткою. Її волосся розпущене, а голова відкинута, щоб зручніше було поглинати напій. У підписі до фото Брежнєва написала: "Настрій – свято! Всіх обіймаю вас, мої прекрасні! І святкуємо сьогодні за всіх в Маямі на концерті". Фани в захваті від нового фото зіркової красуні, її засипають компліментами і привітаннями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.