Одним з найяскравіших виступів у 8 випуску "Голосу країни" став "бій" між таксистом з Казахстану і актрисою з серіалу "Школа". Цей перформанс буквально підірвав зал – ридали і тренери, і глядачі.

У неділю, 8 березня, пройшов восьмий випуск 10 сезону "Голосу країни", він був присвячений "вокальним боям", а за його підсумками деякі вибулі "перекочували" до інших суддів проєкту. Так сталося і з вокалістами з команди Потапа і Насті Каменських – у "бою" зійшлися таксис з Алмати Ерлан Баїбазаров і акторка серіалу "Школа" Марія Кондратенко. Вони виконали відому пісню Монатіка "Сильно".

Учасникам "вокального бою" вдалося так трепетно і чуттєво заспівати, що сльози на очах з'явилися не тільки в Каменських, Кароль і глядачів, але й у самого Дмитра Монатіка. Багато відзначили, що між учасниками вокального бою проскочила справжня іскра. На сцену до них вийшов і Дмитро, який заспівав свою пісню з ними. У підсумку боротьбу в шоу продовжили обидва учасники – ПТП і NK вибрали Ерлана, а MONATIK "викрав" Марію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль проміняла Балана на красеня в масці - "Намордники вічно..."

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.