49-річний турецький актор Халіт Ергенч живе з 37-річною Бергюзар Корель близько 11 років. Подружжя виховує 9-річного сина Алі. Минулого року зірка "Величного століття" неодноразово говорив, що мріє про велику і дружну сім'ю.

Халіт також згадував, що дуже любить дітей, тому часто просив дружину зважитися на ще одного спадкоємця. І восени 2019 року пара зізналася, що чекає на поповнення.

"Ми вже давно були готові до появи на світ другої дитини. Зараз для цього найбільш підходящий момент. Я щасливий", - поділився Ергенч.

Халіт Ергенч з дружиною, фото instagram/halitergencresmi
Халіт Ергенч з дружиною, фото instagram/halitergencresmi

Як повідомляють турецькі ЗМІ, другого довгоочікуваного сина назвали Ханом. Зараз мати і дитина почувають себе нормально і скоро будуть виписані з пологового будинку.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Варто уточнити, що радісну подію Халіт і Бергюзар поки не коментували, але шанувальники вже вітають пару з важливим днем у їхньому житті.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що зірка "Володаря перстнів" Елайджа Вуд з коханою вперше стали батьками.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Остапчук після розлучення розгнівав українців пародією на хорошого батька.

Також портал Знай.uа писав, що колишня наречена Кличка показала його фото з донькою.