Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, продюсер і репер Потап, виставив зворушливе відео зі зйомок шоу "Голос країни 10", де вони з коханою ділять "сімейне" крісло журі. Так, артисти вперше за довгий час заспівали дуетом, переспівавши хіт Tones And I "Dance Monkey", а пізніше до них приєдналися й інші зіркові тренери: Тіна Кароль, Дан Балан.

"Dance Monkey @kamenskux @realpotap @monatik_official @tina_karol @danbalan Voice of Ukraine 🇺🇦", - лаконічно підписав кадр Потап. Фолловери залишилися в захваті: "Настя офігенно заспівала ❤️ ну і ви теж))", "Дуже сильно,класно Молодці це ПОТУЖНО👏🔥❤️😘😍", "Вау🤩🤩🤩🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Дуже круте та гарне відео💞.Дуже гарно всі співали💞 Ви найкращі!!!💗😘😍", "Клас!!!! Ви всі просто СУПЕР!!!!🔥🔥🔥👌👍", "❤️неймовірно♥️", "Шедевр 😍👏", "Неймовірно з'єднали👍👍👍", "❤️Ви звучите круто 🔥🔥🔥", "Дуже круто 🔥. Ви молодці. Так тримати 🔥❤️👍".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.