Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Знаменитість похвалилася шикарним відео з елітного спортзалу, де працювала під керівництвом персонального фітнес-тренера. Так, артистка показала кілька улюблених вправ для здорової спини, сильних рук і пружних сідниць, примірявши лосини і коротенький топ.

"Хвилинка нашого з @krasyuk_13_yury тренування 💙", - лаконічно підписала ролик Астаф'єва. Фолловери не пройшли повз: "Я б навіть сказав секундочка 😊", "Як же було важко стримувати посмішку 😆🤗❤️", "Так красиво в залі!", "Результати тренувань на обличчя(ну й не тільки на обличчя)Ти прекрасна!! 😍", "Чому такий порожній зал? Рано вранці? Або коронавірус?", "Ти така сексуальна,що піпець😇", "Розумниця 💪👍", "Рівень 💪🏻", "Цариця", "Ви шикарна дівчина, я вами захоплююся👏👏".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.