З'явилася інформація, що відома українська співачка тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль об'єдналася з популярним гуртом Tvorchi. Про це повідомляється на сторінці Євробачення в соціальній мережі Instagram.

Так, фанатам повідомили приголомшливу новину про співпрацю музичного гурту з знаменитою українською співачкою. На доказ до посту була прикріплена фотографія, на якій Tvorchi разом з Кароль відображені в студії звукозапису.

"Невже на нас чекає колаборація @tvorchi_official та @tina_karol 😱 Чекаєте?", - підписали публікацію.

Tvorchi і Тіна Кароль, скріншот Instagram

Фанати досить схвально відреагували на несподівану новину, проте всі чекають на дуету Кароль з Даном Баланом, роман з яким довгий час приписують шанувальники.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Ми чекаємо на дует з Даном", "нам потрібен новий дует з Даном 😂складно чи що?" "Нііііі,ми чекаємо на новий дует з Даном 🙈", "ми хочемо дует з Даном", "нам потрібен дует з Даном! Народ вимагає Дана Балана😂🔥", "Прикольно. Але... Ми чекаємо на дует з Даном 😏❤️ "Порвати ж нас скоро повинні"😂🔥@Тіночка", "творчі теж класно ,але може ще один дует з Даном ? 😂", - прокоментували користувачі мережі.

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Тіна Кароль та Дан Балан не стримали пристрасті на "Голос країни 10".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль похвалилася спокусливим чином, позуючи на чорно-білому кадрі в облягаючому міні-сукню.

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль похвалилася несподіваним чином, позуючи в білосніжній сукні з глибоким декольте, рекламуючи парфуми Tina by Tina Karol.