Популярна голлівудська актриса і модель з українським корінням, яка у свій час знялася в ролі подружки Бонда в легендарній "бондіані", часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня поділилася цікавим інтерактивним фото в соцмережі, яке збурило не лише чоловіків-фоловерів, але і дівчат.

Ця публікація Ольги складається з двох кадрів одного фото – воно ніби розрізано навпіл. Відповідно на першому знімку актрису видно тільки до пояса, також можна помітити, що вона стоїть у спокусливій котячій позі. На другому кадрі видно вже попу і ноги Куриленко, вона у злитому чорному купальнику оригінального фасону, який красиво підкреслив світлу шкіру і ідеальну фігуру зірки. Її волосся розпущене і трохи розпатлане вітром, а на обличчі легкий макіяж і серйозний вираз. У підписі до фото Ольга написала: "Friday vibes!". Фани в захваті від нової публікації зоряної красуні, її засипають компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережу незвичайним перевтіленням.