Відома українська співачка Аліна Гросу, яка минулого року вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова та відгуляла розкішне весілля, часто ділиться з фанатами у соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. В цей раз зоряна красуня показала незвичайне фото, а в підписі до нього несподівано розповіла про свою фобію літати.

При цьому на новому знімку артистка відображена саме в літаку, але також вона демонструє те, як бореться зі своїм страхом, про що також розповіла і в підписі до кадру. Як видно, дівчина затишно влаштувалася біля віконця, з подушечкою на шиї і кавою з пледом. У підписі до світлини Аліна написала: "Жити без перельотів – ніяк. Помітила, чим більше літаю, тим менше боюся. У кого ще є аерофобія? І як ви з нею боретеся?". Фолловери не залишили без уваги таку публікацію зірки, одні почали в коментарях підтримувати Гросу, а інші діляться своїм досвідом і боротьбою з фобією.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.