Відома українська співачка Ані Лорак, яка вже давно перебралася жити до Москви і зараз активно гастролює по російських містах, часто радує шанувальників яскравими фото у своєму Instagram. Цього разу зірка вирішила поділиться з публікою милим фото, на якому позує в цікавому образі.

Як видно, перед камерою зоряна красуня з'явилася, лежачи боком на розкішному шкіряному дивані. На ній ніжний білий наряд – брюки з завищеною талією і блузка оригінального фасону, яка красиво оголила плечі і зону декольте. Волосся співачки розпущене і акуратно укладене, а на її обличчі легкий макіяж і загадковий вираз. У підписі до світлини Лорак написала два хештега: "Скоро, сюрприз". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Багато почали гадати, який же сюрприз вона готує, а деякі навіть припустили, що артистка може бути вагітна.

Коментарі під постом Лорак
Коментарі під постом Лорак

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.