Як відомо, популярна співачка Леді Гага активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує власних фанатів різноманітними фото та відеороликами. Так, цього разу знаменитість поділилася тим, що дослухалася до порад лікарів і вирішила перечекати пік коронавірусу вдома.

Так, за її словами, вона грається з домашніми улюбленцями та не зустрічається з батьками і бабусями, щоб зайвий раз не наражати себе на небезпеку.

Леді Гага, фото Getty Images
Леді Гага, фото Getty Images

"Я мала розмову з деякими лікарями та науковцями. Це нелегко зараз для кожного, але найкраще/найздоровіше, що ми можемо зробити – дотримуватися карантину і не спілкуватися з великими групами та людьми, старшими 65 років", - сказала вона.

Водночас епатажна співачка зізнається, що дуже хотіла б відвідати свої рідних, адже почала сумувати за ними:

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Я люблю тебе, світе! Ми пройдемо через це. Довіряйте мені, я говорила з Богом – він сказав, що з нами все буде гаразд".

Скріншот допису

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Леді Гага продемонструвала пишні груди і поділилася страшною історією з життя.

Як повідомляв Знай. ua, Полякова і Чаклун переплюнули Леді Гагу і Бредлі Купера.

Також Знай. ua писав, що Бейонсе відверто про викидні і зради чоловіка Джей-Зі.