Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Знаменитість похвалилася шикарними кадром перед концертом, позуючи в розкішному корсеті з білосніжних намистинок-перлинок, доповнивши образ чорними колготами в сіточку, високими ботфортами і золотими прикрасами. Так, артистка засвітила розкішні груди і струнку фігуру, зізнавшись, що вага її еротичного корсета складає цілих 4,5 кілограмів.

"Once upon time in @caribbean_club (Одного разу в клубі)", - лаконічно підписала кадри Астаф'єва. Фолловери не пройшли повз: "Даша, ви заарештовані за перевищення сексуальності 👩🏻‍✈️ піу-піу🔫🔫", "От реально, ваше тіло-як один із творів мистецтв🦋", "Дашаааа,ну не можна бути на світі красивою такою🤤❤️", "Вам, Даша, фотографу, вашим батькам, Боженьці БРАВО! Ну, такий шедевр створили, що запитай, а навіщо зберігати людство, то відповім - Так, одна Даша варто кожного подиху! Обнімашкаю!😍", "Образ С. Фіцжеральда "Великий Гетсбі", мені здається про таких жінок він писав🔥", "Краса!!!", "Шикарна модель!)", "Красуня🤗😍💖!".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.