Відома російська акторка, колишня дружина Сергія Безрукова Ірина змусила шанувальників пустити сльозу. Артистка написала листа своєму синові Андрію, який помер 5 років тому. Варто нагадати нашим читачам, що син Ірини Безрукової і актора Ігоря Ліванова, Андрій Ліванов, помер від гострої серцевої недостатності у 2015 році, хлопцеві було всього 25 років.

Про це стало відомо завдяки повідомленню пабліка в мережі Instagram "zvezdonews".

Ірина Безрукова і Андрій Ліванов, Instagram
Ірина Безрукова і Андрій Ліванов, Instagram

Ірина Безрукова в річницю смерті єдиного сина поділилася знімками хлопця, які було зроблено незадовго до його смерті.

"5 років.. Пройшло 5 років.. "Андрюша, я тебе дуже люблю!".. Цю фразу я говорила тобі часто... І ти посміхався... І обіймав мене дбайливо у відповідь... Дякую, що обрав мене своєю мамою, спасибі, що став прикладом і вчителем для мене і для багатьох, спасибі за твоє благородство, мудрість і терпіння. Дякую за прагнення привнести хоч "трохи більше любові та радості" в цей світ. Перше фото - фото із нашої останньої подорожі... Незадовго до... Незадовго до твого іншого народження, до відходу в інший світ... Де, ймовірно, ми всі побачимося після цього "спектаклю", під назвою життя... Ближче тебе у мене ніколи не було нікого... Душевно і духовно, так і фізично, в ті 9 місяців, коли ми були єдиним цілим... Моя улюблена дитина, надійний і вірний друг, і мудрий вчитель... Люблю, дякую, намагатимуся гідно "грати свою роль" - стільки, скільки мені відведено в цьому життєвому "спектаклі". Мені дуже не вистачає тебе... Я намагаюся "повернути любов і радість" у своє життя, як ти цього хотів. І іноді в мене це виходить майже... Я намагатимуся і далі, я знаю, тобі б це сподобалося... Ми намагатимемося, я і ті, чиї серця ти встиг зачепити і зігріти... Ми намагатимемося принести трохи більше радості, любові та милосердя у цей світ... У тебе це чудово виходило, значить має бути і у нас. Люблю тебе". Твоя Мама. - написала акторка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Том Хенкс, дружина Трюдо, гравець НБА і тренер Арсеналу - кого із знаменитостей підкосив коронавірус.

Як повідомляв Знай.uа Миронов, Абдулов, Тихонов, Боярський — як склалися долі популярних акторів радянського кіно.

Знай.uа писав, помер актор з "Зоряних війн" та "Гри престолів" Макс фон Сюдов.