У відомого російського актора Сергія Безрукова народився син. Радісною подією він поділився зі своїми прихильниками.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Варто відзначити, що сам Безруков сповістив про радісну новину та додав, що особисто перебував з дружиною під час пологів.

"СИН! (І я знову був поруч) Анечка, улюблена моя, рідна моя! Спасибі тобі!", - написав Безруков практично відразу після пологів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Крім того варто відзначити, що Сергій Безруков та режисер Анна Матісон одружились 11 березня 2016 року. Вже через кілька місяців у них народилась донька Марія, про що сам актор розповідав підписникам. У травні цього року подружжя повідомили, що чекають на другу дитину.

Разом з тим варто відзначити, що у 2018 рік поступово підходить до кінця, і тут варто згадати, хто з українських, російських та зарубіжних знаменитостей зміг пізнати всі радощі батьківства.

24 травня в одній з найкращих клінік Лос-Анджелеса співачка Світлана Лобода народила дівчинку, яку назвала Тільда. Подейкують, що батьком дитини став скандальний вокаліст групи Rammstein Тілль Ліндеманн.

Відомий український хореограф Олена Шоптенко народила сина в столичному акушерському центрі 9 червня. Хлопчика назвали Олексій.

23 квітня принц Вільям і Кейт Міддлтон стали батьками втретє раз. Відомо, що у подружжя народився хлопчик вагою 3 кг 830 гр, який отримав ім'я Луї. Сестра знаменитої герцогині, 35-річна Піппа Міддлтон народила сина 15 жовтня, у госпіталі Святої Марії в Лондоні.

Відома російська співачка Нюша 6 листопада вперше стала мамою. У неї народилася дівчинка. Зірка "Відчайдушних домогосподарок" вперше стала мамою у 43 роки. Вона народила сина своєму чоловікові Хосе Бастону.

Співачка Світлана Тарабарова вперше стала мамою 9 вересня. У неї народився син Іван.

Крім того варто відзначити, що популярна українська співачка кримськотатарського походження Джамала в одному з нещодавніх інтерв'ю заявила, що після пологів "не встигла помітити" так звану післяпологову депресію.

Проте співачка спілкувалася з жінками, які ділилися з нею своїми переживаннями і досвідом в цей період. Також Джамала розповіла, що всіляко намагалася обмежувати такі бесіди.

"Я впевнена, що це (післяпологова депресія – ред.) є. Я листувалася в цей момент в Інстаграмі, в Месенджері з жінками, які в цей період народили, вони мені розповідали свій настрій, і я іноді закривала листування, щоб не переймати їхній настрій. І якийсь смуток-туга находив. Тому прокидайтеся з правильною музикою. Змушуйте себе слухати позитивну музику, якщо вам сумно. Якщо вам погано, не навантажуйте себе мінорними піснями", – заявила Джамала.

Нагадаємо, топ "матусиних синків" по знаку Зодіаку.

Як повідомляв "Знай.ua", співак Данко позбувся хворої доньки і втік до коханки.

Також "Знай.ua" писав, що медики з'ясували, що провокує ожиріння у дітей.

Безруков повідомив про народження сина