Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і зараз перебуває на останніх термінах вагітності, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість показала милу фотографію, яка стала доповненням до рекламного посту.

Так, Регіна рекламує бренд колготок. На фотографії вона позує сидячи в кріслі і закинувши ногу на ногу. На ній широка блакитна блуза в смужку і чорні колготки з оригінальним принтом. Тодоренко на знімку завзято сміється, при цьому її вагітний живіт майже не видно.

"Останнім часом все частіше чую: «Регіночка, Ви така молодець, що змогли приїхати», або «А може вам краще відпочити, Ви ж пам'ятаєте, що ви вагітна?». А мені здається, що цей мій новий стан зовсім не б'є по мізках, а сил з'являється в 2 рази більше. Я ж не звикла сидіти на місці, мені хочеться продовжувати знімати, їздити по зустрічах, а ввечері – на світський захід! І при цьому завжди виглядати красиво, жіночно і серйозно. Для таких випадків у моїй сумочці завжди лежить запасна пара колготок Calzedonia з нової колекції. Кожна пара – під кожен моє настрій. А ви як думаєте, в такий період життя правильніше відпочивати чи вести активний спосіб життя?", - підписала знімок знаменитість.

Шанувальники стурбовані поведінкою Регіни, адже лише днями вона заявила, що йде в декрет, як знову зайнялася роботою і рекламою в соцмережі. Хоча деякі захоплюються активністю і працьовитістю Тодоренко.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

"Активний спосіб життя – однозначно краще всього", "Краще активний спосіб життя, по самопочуттю в загальному", "Ти молодчинка, дуже погарнішала, активничай якщо немає ускладнень", "Все правильно, якщо почуваєш себе добре, то краще більше рухатися", "Молодець, Регіна! Як себе почуваєш, так і веди себе! Тільки бережи себе, особливо в машині!", "Якщо добре платять, можна сміливо працювати! Ви ж не хворі, а просто чекаєте малюка! У чому проблема", "Головне, щоб майбутня мама себе комфортно і добре почувала, якщо мамі добре то і дитині теж", "Регіна, побережіть себе" – пишуть фанати в коментарях.

Нагадаємо, Тодоренко в рожевому латексі порвала танцпол.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов показали ідеальну осінь.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала, як виглядала до знайомства з Топаловим.