Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно знаменитість виставила дуже незвичайне селфі, примірявши дизайнерську захисну маску, суцільно вкриту стразами, як би дивно це не звучало. Так, артистка вирішила, що гарненьких дівчаток коронавірус COVID-19, через який більшість країн світу, в тому числі Україна, закрила свої кордони на карантин, "обходить стороною", а зачіпає, здається, тільки людей без почуття стилю і розкоші. Варто також відзначити, що медичні маски рекомендується носити лише інфікованим людям, щоб не поширити інфекцію.

"Захисна маска з урахуванням всіх медичних норм від дизайнера Тетяни Мельник!!!Дівчата у сформованій ситуації наш девіз - Красу коронавірус обходь стороною!!! Не падаємо духом , не сумуємо !!! З любов'ю Ваша Наташа!!!", - поділилася емоціями Корольова. Фолловери не пройшли повз: ".....не круто, а нерозумно!(", "так її треба викидати після двох годин", "Мда..... Користуючись нагодою, народ природно зайнявся маразмом", "У моєї собаки схожий намордник", "Ось я так і знав що до цього дійде..", "Не смішно, люди страждають", "Маску взагалі міняють кожні дві години!!!А на цій масочці збереться стільки вірусів-мама не горюй!", "А не важкувато?".

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.